Serviciile noastre sunt acreditate ISO 9001, 14001, 18001

facebook

Ne gasiti si pe Facebook

facebook
facebook
facebook
facebook

Vopsitorie

Specialistii nostri isi desfasoara activitatea utilizand cele mai moderne, economice si ecologice metode tehnice. Pregatirea autovehiculului pentru vopsire se face in statii speciale, dotate cu filtre si grup de aspiratie, in scopul protejarii si al mentinerii curateniei, care este esentiala pentru calitatea serviciului prestat. Echipamentele pneumatice pentru slefuit sunt racordate la grupul central de aspiratie, acesta protejand caroseria impotriva gazarii cu fuller. Uscarea rapida si in profunzime a chitului si a fullerului se realizeaza cu ajutorul lampilor cu unde infrarosii.

Izolarea vehiculului in timpul efectuarii vopsirii se face integral, indiferent de numarul elementelor vopsite. Aerul uscat folosit la uscarea vopselei este filtrat pentru a se evita depunerea de impuritati sau de particule de apa pe suprafetele vopsite.

Vopselele pe baza de apa sunt preparate in laboratoarele proprii cu ajutorul unui sistem computerizat pentru respectarea culorii initiale a autovehiculului si a unei inalte calitati a lucrarii. Vopsirea ecologica a autoturismelor se realizeaza cu respectarea normelor Comunitatii Europene de protectie a mediului, emisiile de solventi organici si toxicitatea fiind foarte reduse.