Serviciile noastre sunt acreditate ISO 9001, 14001, 18001

facebook

Ne gasiti si pe Facebook

facebook
facebook
facebook
facebook

IATSA CAMPINA -  totul pentru satisfactia clientilor nostri

Stiind cat de important este timpul dumneavoastra, IATSA CAMPINA a lansat un nou serviciu perfect adaptat necesitatilor dumneavoastra: sistemul de preluare - predare a masinii de la domiciliul clientului.

In baza solicitarii clientului, un specialist IATSA Campina preia autovehiculul spre reparatie de la domiciliu sau din locatia indicata. Cu aceasta ocazie se intocmeste un deviz preliminar in functie de problemele semnalate. Daca in timpul reparatiei apar si alte probleme decat cele semnalate initial, va anuntam si vi se cere acceptul. Reparatia masinii se face doar in momenul in care clientul accepta pretul final. Cand totul este rezolvat va aducem masina in locul indicat, plata efectuandu-se la predare.                                                                                     

Avantaje :

  • Economisesti timp - nu mai trebuie sa conduci pana si de la service, nu mai trebuie sa stai sa astepti pana cand masina ta este gata.
  • Calitatea executiei ireprosabila - toate lucrarile de reparatie beneficiaza de garantie
  • Preturi avantajoase

IATSA CAMPINA rezolva orice problema tehnica a autovehiculului dumneavoastra prin intermediul serviciului de preluare - predare a masinii de la domiciliu.

Ne puteti contacta la telefon : 0244 33 60 01; 0244 33 55 55