Serviciile noastre sunt acreditate ISO 9001, 14001, 18001
Filtre PDF Print E-mail
6-2-2-4-filtre-65x65px

FILTRU ULEI MOTRIO 

Filtrul de ulei trebuie să garanteze, pe toată durata de viaţă a motorului, o anumită puritate a uleiului de motor.

6-2-2-4-filtre-65x65px

FILTRU DE AER MOTRIO.

Filtrul de aer asigură buna funcţionare a motorului, previne pierderea puterii, îmbâcsirea debimetrului sau supraconsumul de ulei.

6-2-2-4-filtre-65x65px

FILTRU BENZINĂ MOTRIO

Filtrul de benzina este echipatcu o hârtie filtrantă care serveşte la retenţia impurităţilor şi a altor particule fine conţinute de combustibil. O dată epurat, carburantul asigură funcţionarea optimă a sistemului de injecţie. Înlocuirea se face rapid, fără nici o dificultate. Un filtru de bună calitate prelungeşte viaţa injectoarelor şi contribuie la un consum minim al motorului.

6-2-2-4-filtre-65x65px

FILTRE DE MOTORINĂ

Filtrul curata carburanţii de toate impurităţile, dar şi de apa care se afla în cuvele furnizorilor de combustibil.

Aceste particule şi reziduuri pot obtura şi strica sistemele de injecţie foarte precise ale vehiculelor pe motorină. Un filtru de carburant încărcat cu depuneri de praf si ulei ars va provoca un consum suplimentar, opriri ale motorului şi poate deteriora toba de eşapament.

Protejează sistemul de injecţie împotriva trecerii de particule sau apă. Evită pătrunderea apei în sistemul de injecţie şi dezvoltarea mucegaiului şi a bacteriilor în filtru, formarea gheţii, coroziunea sau stricarea sistemului de injecţie.

Evacuează aerul sub formă de bule suficient de mici, care se formează natural în circuit sub efectul decompresiunii, către pompa HP. Diminuează viscozitatea motorinei la temperatura ambiantă scăzută. 

6-2-2-4-filtre-65x65px

FILTRU HABITACLU MOTRIO

Filtrele de habitaclu asigură filtrarea prafului şi a polenului, reducerea concentraţiilor de gaze poluante şi minimizarea mirosurilor dezagreabile din habitaclu.