Serviciile noastre sunt acreditate ISO 9001, 14001, 18001
Programare service

facebook

Ne gasiti si pe Facebook

facebook
facebook
facebook
facebook
Zilele reducerilor Dacia! PDF Print E-mail

PENTRU ORICE PLAN, GĂSEŞTI O OFERTĂ DOAR ÎN PERIOADA 16 SEPTEMBRIE - 5 OCTOMBRIE 2013.

Sezonul ofertelor Dacia

 Orice Dacia ai avea, avem o reducere pentru tine! Te așteptăm la zilele reducerilor Dacia în perioada 16 septembrie-5 octombrie 2013!

Deschide un ordin de reparație în atelierele de mecanică Dacia în perioada campaniei și beneficiază de reduceri atât pentru piesele de schimb cât si pentru manoperă.

  • Oferte Service

    Dacă incluzi în planurile tale Dacia pe care o ai deja, ofertele* care te aşteaptă în service te vor bucura si mai mult!

  • Oferte excepţionale prin Platforma online MyDacia

    Profită de oferte excepţionale prin MyDacia!

     

    Înscrie-te pe MyDacia!

* Ofertă supusă unor termene și condiții valabilă la reparatorii autorizați Dacia participanți la promoție, pentru o intervenție mecanică realizată în perioada 16 septembrie-5 octombrie 2013 și facturată până la 12 octombrie 2013. Reducerea pentru piese se aplică la prețul maximal recomandat de Dacia și pentru manoperă la prețul practicat de Reparatorul participant în perioada menționată. Accesați www.dacia.ro/my-dacia/ pentru înscriere și tipăriți cuponul de reducere. Pentru detalii contactați Vocea Clientului 0248 500 500 sau This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it . Consultă aici regulamentul promoției.