Serviciile noastre sunt acreditate ISO 9001, 14001, 18001

Inspectie tehnica periodica

ITP

IATSA Campina dispune de o statie pentru inspectii tehnice periodice, atestata RAR. Aici se pot executa inspectii tehnice pentru autovehicule indiferent de tonaj propulsate de motoare pe benzina sau motorina.

Statia executa intreaga gama de lucrari specifice pentru orice marca de camioane, autoutilitare, remorci sau semiremorci precum si pentru autovehicule, motociclete sau ATV-uri. Dotarile statiei includ echipamente performante menite sa asigure mentinerea autovehiculului intr-o stare tehnica corespunzatoare in vederea incadrarii in cerintele legale.


Lucrarile de tip ITP se efectueaza pe un ultramodern stand pentru verificarea franelor a sistemului de directie si a emisiilor de gaze.

Linia pentru verificarile tehnice anuale poate detecta deasemenea si jocurile existente la sistemul de directie precum si dereglarile survenite la sistemul de iluminare.
Intre serviciul ITP si activitatea de service exista o colaborare stransa in urma careia departamentul service remediaza defectiunile constatate pe standul ITP.