Serviciile noastre sunt acreditate ISO 9001, 14001, 18001
Programare service

facebook

Ne gasiti si pe Facebook

facebook
facebook
facebook
facebook
Familia Dacia se extinde cu noul model Lodgy
lodgy

Gama Dacia se extinde în 2012 cu Lodgy, un vehicul de familie disponibil în variantă cu 5 şi 7 locuri.

În concordanţă cu spiritul mărcii Dacia, Lodgy este un model foarte spaţios, cu prestaţii inedite, adaptate aşteptărilor clienţilor. Familiile aflate în căutarea unui vehicul polivalent la un preţ accesibil îşi vor putea cumpăra noul model cu o garanţie de 3 ani.

Rămânând fidelă atributelor mărcii, Lodgy oferă un plus de confort şi funcţionalitate prin noile echipamente care vor fi disponibile în premieră pentru Dacia. Designul său sugerează un spaţiu interior remarcabil până la al 3-lea rând de scaune. Cu o lungime de 4,5 metri, Dacia Lodgy oferă un volum considerabil al portbagajului, inclusiv în varianta cu 7 locuri. Numele - Lodgy - care aminteşte de englezescul „lodge”, este o trimitere directă la trăsătura sa esenţială: capacitatea de a găzdui o întreagă familie şi bagajele sale.

Dacia Lodgy va fi prezentată la Salonul Auto de la Geneva din martie 2012.

Dacia, o marcă în creştere

Relansată în 2004 cu modelul Logan, Dacia a devenit în 8 ani un actor de notorietate pe piaţa auto europeană. Dacia a ştiut să câştige încrederea clienţilor datorită valorilor sale: generozitate, care se traduce prin cel mai bun raport preţ/spaţiu interior de pe piaţă, fiabilitate şi robusteţe.

Lodgy Glace, o maşină de competiţie inedită

Cu ocazia celei de-a treia participări la Trofeul Andros, Dacia iese din nou din tipare, înscriind în cursă pentru prima oară în istoria competiţiei un monovolum: Lodgy „Glace”. Două vehicule Lodgy „Glace” sunt pilotate anul acesta de un trio de piloţi de excepţie: Alain Prost, Nicolas Prost şi Evens Stievenart. La mijloc de sezon, Alain Prost se află pe primul loc, cu două victorii obţinute în trei curse.

Pentru informaţii referitoare la evoluţia competiţiei, puteţi accesa site-ul www.dacia.ro/trofeulandros/.